Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Adatvédelem

Mustos Norbert Egyéni Vállalkozó legfőbb adatai:

A szolgáltató neve: Mustos Norbert Egyéni Vállalkozó
A szolgáltató székhelye: 8200 Veszprém, Vilonyai u. 9/b
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@paplanshop.hu
A szolgáltató adószáma: 65500116-2-39
A szolgáltató telefonszáma: +36 30 5000 285
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-73936/2014., NAIH-73935/2014.
A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu
Vállalkozás neve: Mustos Norbert Egyéni Vállalkozó

 

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshAdatkezelés jogalapja


Az Mustos Norbert EV. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. A hozzájárulást a Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Adatkezelés célja


Az adatkezelés célja a webshop-ra történő regisztrálás, a megrendelések teljesítése, kiszállítása, hírlevélre feliratkozás, a feliratkozók részére hírlevél küldése.
Az alábbi személyes adatokat kell megadni a regisztráció során: 
-     Vezeték- és keresztnév
-     e-mail cím
-     szállítási és számlázási cím
-     telefonszám
Hírlevélre történő feliratkozáshoz az alábbi adatokat kell megadni:
-     keresztnév
-     e-mail cím

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Felelősség:

A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. A személyes adatokat Mustos Norbert EV. nem ellenőrzi. Bármely Vásárló e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Vásárlót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.
A Vásárló a Honlap használatával kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szerkeszthető és Honlapon megjelenő tartalmak, megadott adatok, információk harmadik fél és Mustos Norbert EV. jogát illetve jogos érdekeit nem sértik.
Mustos Norbert EV. a fenti esetekben, illetve az ÁSZF be nem tartása esetén jogosult a Vásárló regisztrációját, illetve hírlevélre történő feliratkozását törölni; ebben az esetben Mustos Norbert EV. a Vásárlót a törlésből fakadóan ért károkért nem felel.

Adatkezelés időtartama


A Vásárló személyes adatainak kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. Vásárló a regisztráció törlését vagy adatainak módosítását bármikor kérheti az info@paplanshop.hu e-mail címen. Mustos Norbert EV. nem törölhet olyan adatokat melyek megőrzésére jogszabály erejénél fogva kötelezett.


Személyes adatot megismerő személyek köre

A webáruházban történő regisztráció, a webáruház használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat elsődlegesen Mustos Norbert EV. és munkatársai jogosultak megismerni. Mustos Norbert EV. az adatokat bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki, kivéve abban az esetben amennyiben arra a megrendelés feldolgozása, vagy a webáruház üzemeltetése miatt szükség van. (Pl: futárszolgálatnak a megrendelés kézbesítéséhez).

Mustos Norbert EV. a webáruházzal kapcsolatos munkavégzés folyamán adatfeldolgozókat foglalkoztathat, ezek az alábbiak:

árösszehasonlító oldal - Online Comparison Shopping Kft., Árgép/Günstiger Gmbh., Visual Meta Gmbh.

hírlevél - Skycentrum Bt.

futárszolgálat - MPL Magyar Posta Zrt.

A fentieken túl a Vásárlóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Vásárló hozzájárulása alapján kerülhet sor.

Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Adatok módosítása


Vásárló adatainak módosítását az alábbi módokon kérheti, illetve hajthatja végre:
-    Vásárló kérheti Mustos Norbert Egyéni Vállalkozót a személyes adataiban bekövetkezett változások módosítására (például szállítási cím módosítása). Módosítást Mustos Norbert EV. kizárólag írásbeli igény benyújtását követően hajt végre. A módosítási igényt az info@paplanshop.hu e-mail címre kell küldeni.

-    Vásárló személyes adatait a weboldalra történt    bejelentkezést követően önmaga is meg tudja változtatni a „Fiókom" menüpontban
-    hírlevélről történő leiratkozás a hírlevelekben található leiratkozási linkre kattintva automatikusan kérhető, vagy a a weboldalra történő bejelentkezés után a "Fiókom/Hírlevél" menüpontban illetve törlési kérelem küldhető az info@paplanshop.hu e-mail címre is


Egyéb rögzített adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb).
A weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld Mustos Norbert EV. a látogató, Vásárló számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Vásárló korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Vásárlónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein. A Vásárlók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a Vásárlók számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.)

Alkalmazott cookie-k:
-     Analitika, követés cookie
-     Webhelyen keresztüli követés
-    Bejelentkezési, Vásárló azonosító session cookie vagy más néven átmeneti cookie: a session cookie-k a Vásárló látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy Mustos Norbert EV. honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség" funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben
-    hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
-    hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
-    hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
-    hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Hírlevél


Mustos Norbert EV. a honlapon lehetővé teszi a Vásárlók számára, hogy a regisztrációtól függetlenül feliratkozzanak a hírlevélre a baloldali menüsáv legtetején található „Iratkozz fel” menüponton belül.
Mustos Norbert EV. a hírlevélre történő regisztráció során a megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot tartalmazó leveleket csak a Vásárló kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld.
A Vásárló korlátozás és indokolás nélkül, bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevelek küldéséről. A hírlevélről történő leiratkozás a hírlevelekben található leiratkozási linkre kattintva automatikusan kérhető, vagy a a weboldalra történő bejelentkezés után a "Fiókom/Hírlevél" menüpontban egyénileg elkezdhető illetve törlési kérelem küldhető az info@paplanshop.hu e-mail címre is
Ebben az esetben Mustos Norbert EV. a Vásárló minden - a hírlevelek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg a Vásárlót. 

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat módosítása:


Mustos Norbert EV. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Az Adatkezelési Szabályzat módosítását követően valamennyi Vásárlót megfelelő módon (hírlevélben, belépéskor felugró ablakban) tájékoztatni kell. A szolgáltatás további felhasználásával a Vásárlók a megváltozott adatkezelési szabályokat tudomásul veszik, ezen túlmenő beleegyezésük kikérésére nincs szükség.

Adatkezelésben érintettek jogai:


-    Tájékoztatáshoz való jog
Személyes adataik kezeléséről a Vásárlók bármikor írásban, Mustos Norbert EV. címére küldött ajánlott vagy tértivevényes-ajánlott levélben, illetve az info@paplanshop.hu címre küldött e-mailben tájékoztatást kérhetnek, továbbá – a regisztráció során megadott e-mail cím kivételével – bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon. 

Az e-mailben küldött tájékoztatáskérést csak akkor tekinthetjük hitelesnek, ha azt a Vásárló regisztrált e-mail címéről küldik.
Amennyiben a Vásárló kéri Mustos Norbert EV.-t, az tájékoztatást ad a Vásárlóra vonatkozó és Mustos Norbert EV. által kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. A kérelmet a benyújtásától számított 25 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.
A Vásárló bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel Mustos Norbert EV. munkatársához fordulhat a fent megjelölt elérhetőségeken keresztül.
 

Jogorvoslati lehetőségek

A Vásárló az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján
1.    Bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy

2.    a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu ) fordulhat.

 

Amennyiben megválaszolatlan kérdése, észrevétele lenne kérem, keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy írja meg  az info@paplanshop.hu e-mail címen.